Finanční analýza Třineckých železáren a.s. - Semianiaka, Andrei (2007)
Objektivní finanční analýza podniku Třinecké železárny, a.s. a posouzení jeho finančního zdraví z hlediska externího uživatele. Zkoumání majetkového a finančního stavu daného podniku za účelem zhodnocení celkové finanční situace podniku