Finanční analýza Třineckých železáren a.s. - Semianiaka, Andrei; Vávrová, Hana, 1970-; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Objektivní finanční analýza podniku Třinecké železárny, a.s. a posouzení jeho finančního zdraví z hlediska externího uživatele. Zkoumání majetkového a finančního stavu daného podniku za účelem zhodnocení celkové finanční situace podniku
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses