Finančná analýza spoločnosti České aerolinie a.s. - Čibenková, Miroslava (2007)
Cieľom tejto bakalárskej práce je uskutočnenie finančnej analýzy spoločnosti České aerolinie a.s. z pohľadu externého užívateľa. Informácie použité v tejto práci sú čerpané z výročných správ sledovanej spoločnosti za roky 2001 až 2005