Finančná analýza spoločnosti České aerolinie a.s. - Čibenková, Miroslava; Boukal, Petr, 1962-2022; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cieľom tejto bakalárskej práce je uskutočnenie finančnej analýzy spoločnosti České aerolinie a.s. z pohľadu externého užívateľa. Informácie použité v tejto práci sú čerpané z výročných správ sledovanej spoločnosti za roky 2001 až 2005
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses