Finanční analýza Hartmann-Rico, a.s. - Lacinová, Eva; Hnilica, Jiří, 1976-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Finanční analýza společnosti Hartmann-Rico, a.s. se vztahuje k letům 1995-2005. Jejím cílem je zhodnotit finanční zdraví podniku. Toho se snaží dosáhnout horizontální, vertikální a poměrovou analýzou, dále jsou pak využívány modely finančního zdraví podniku a srovnání podniku s odvětvím
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses