Finanční nanalýza společnosti Actherm s.r.o - Pavlíček, Tomáš; Bardún, Adam, 1980-; Svoboda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí finanční zdraví a budoucí perspektivy společnosti a její postavení v rámci odvětví
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses