Finanční analýza MODOS spol. s r. o. - Šindlerová, Veronika (2007)
Předmětem finanční analýzy firmy MODOS spol. s. r. o. je zhodnocení finančního zdraví a možného budoucího vývoje této společnosti. Společnost MODOS spol. s r.o. je společnost pohybující se na stavebním trhu již od roku 1991, hodnocené obodobí je od roku 2001 až do roku 2005