Finanční analýza MODOS spol. s r. o. - Šindlerová, Veronika; Vávrová, Hana, 1970-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Předmětem finanční analýzy firmy MODOS spol. s. r. o. je zhodnocení finančního zdraví a možného budoucího vývoje této společnosti. Společnost MODOS spol. s r.o. je společnost pohybující se na stavebním trhu již od roku 1991, hodnocené obodobí je od roku 2001 až do roku 2005
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses