Finanční analýza Škoda Auto, a.s. - Klouček, Radek (2007)
Práce se zabývá zhodnocením finanční pozice jedné z největších výrobních společností v ČR. Toto hodnocení je založeno na analýze účetních výkazů, poměrové analýze, bilančních pravidlech, Altmanově a IN indexu, Du-Pontově rozkladu a analýze ukazatele EVA