Finanční analýza Škoda Auto, a.s. - Klouček, Radek; Kopalová, Helena; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá zhodnocením finanční pozice jedné z největších výrobních společností v ČR. Toto hodnocení je založeno na analýze účetních výkazů, poměrové analýze, bilančních pravidlech, Altmanově a IN indexu, Du-Pontově rozkladu a analýze ukazatele EVA
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses