Finanční analýza společnosti STOCK Plzeň a.s. - Rejžek, Martin (2007)
Finanční analýza společnosti STOCK Plzeň a.s, skládá se z teoretické a praktické části, řešeny funkce a metody finanční analýzy, srovnáná s odvětvím. Cílem práce je komplexní posouzení finanční situace společnosti. Užito období let 2000 - 2005