Oceňování nemovitosti rizika při oceňovaní - Titov, Aleksandr (2007)
Práce je postavena tak, že nejprve popisuje základní pojmy z oblasti oceňovaní nemovitosti, způsoby oceňovaní, uvádí některé metody, pomoci kterých se oceňuje nejenom nemovitý ale i movitý majetek, v práci jsou uvedený základní a podstatné právní předpisy, které hrají jednou z podstatných rolí při ocenění. Pak v práci je na konkrétním příkladě, zvolené nemovitosti: budovy včetně pozemku, představen průběh ocenění podle právních předpisů a dalších nezbytných k tomu podkladů. Na konci je uvedená cena, která byla získána během ocenění a její porovnání s tržní