Oceňování nemovitosti rizika při oceňovaní - Titov, Aleksandr; Kislingerová, Eva, 1950-; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je postavena tak, že nejprve popisuje základní pojmy z oblasti oceňovaní nemovitosti, způsoby oceňovaní, uvádí některé metody, pomoci kterých se oceňuje nejenom nemovitý ale i movitý majetek, v práci jsou uvedený základní a podstatné právní předpisy, které hrají jednou z podstatných rolí při ocenění. Pak v práci je na konkrétním příkladě, zvolené nemovitosti: budovy včetně pozemku, představen průběh ocenění podle právních předpisů a dalších nezbytných k tomu podkladů. Na konci je uvedená cena, která byla získána během ocenění a její porovnání s tržní
Vedoucí práce: vedoucí Heřman Jan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: budovy; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; buildings; bachelor's theses