Finanční analýza společnosti Východočeská plynárenská, a.s. - - Štauda, Miroslav (2007)
Finanční analýza společnosti Východočeská plynárenská, a.s., která obsahuje analýzu rozvahy i výsledovky, poměrové ukazatele, bilanční pravidla, bonitní a bankrotní modely a mezipodnikové srovnání