Finanční analýza společnosti Východočeská plynárenská, a.s. - - Štauda, Miroslav; Boukal, Petr, 1962-2022; Kopalová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Finanční analýza společnosti Východočeská plynárenská, a.s., která obsahuje analýzu rozvahy i výsledovky, poměrové ukazatele, bilanční pravidla, bonitní a bankrotní modely a mezipodnikové srovnání
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses