Finanční analýza Vodafone Czech Republic a.s - Zemanek, Anton (2007)
Tato práce popisuje základní metody finační analýzy, aplikuje je na konkretní podnik - Vodafone Czech Republic a.s. Obsahem této práce jsou: horizontální a vertikální analýza výkazů, Výpočet ukazatelů likvidity rentability, zaldužrnosti, tržní hodnoty, souhrnné indexy hodnocení finančního zdraví podniku, analýza finanční páky a výpočet Eva v sledovanem období t.j. rocích 2000-2006