Finanční analýza Vodafone Czech Republic a.s - Zemanek, Anton; Hnilica, Jiří, 1976-; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato práce popisuje základní metody finační analýzy, aplikuje je na konkretní podnik - Vodafone Czech Republic a.s. Obsahem této práce jsou: horizontální a vertikální analýza výkazů, Výpočet ukazatelů likvidity rentability, zaldužrnosti, tržní hodnoty, souhrnné indexy hodnocení finančního zdraví podniku, analýza finanční páky a výpočet Eva v sledovanem období t.j. rocích 2000-2006
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses