Visegrádská skupina - Kotorová, Daniela; Adámková, Vlasta; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce pojednává o historii, vzniku, současnosti a budoucnosti Visegrádské skupiny. Cílem práce bylo vyhodnocení jejího významu, vztahu zemí V4 k EU, NATO a k dalším zemím a porovnání ekonomik jednotlivých států. Hlavní důraz byl kladen na pojmenování a zhodnocení současné situace, včetně výhledu spolupráce zemí V4 do budoucna v rozšiřující se EU
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: regionální spolupráce; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Maďarsko; Polsko; Slovensko; bakalářské práce; regional cooperation; Hungary; Poland; Slovakia; bachelor's theses