Marketing cestovní kanceláře se specializací na exotické zájezdy - Ladmanová, Michaela; Boučková, Jana; Kříž, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cestovní kancelář je základní provozní jednotkou (subjektem) cestovního ruchu, jejímž hlavním předmětem činnosti je zprostředkování, organizování a zabezpečování služeb souvisejících s cestovním ruchem. Produktem CK je služba, která byla vytvořena na základě identifikace přání a potřeb zákazníků. Tyto služby rozdělujeme na základní a doplňkové. Mezi hlavní služby zprostředkované cestovními kancelářemi patří ubytování, stravování a doprava
Vedoucí práce: Jana Boučková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: marketing; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses