Ekonomika sportovní organizace- FK ZTS Dubnica. - Peťovský, Tomáš (2007)
Analýza hospodaření a financování profesionálního fotbalového klubu na konkrétním příkladě s přihlížením k specifické situaci na Slovensku.Aplikace metod a nástrojů finanční analýzy na fotbalovém klubu