Ekonomika sportovní organizace- FK ZTS Dubnica. - Peťovský, Tomáš; Komínek, Tomáš; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Analýza hospodaření a financování profesionálního fotbalového klubu na konkrétním příkladě s přihlížením k specifické situaci na Slovensku.Aplikace metod a nástrojů finanční analýzy na fotbalovém klubu
Vedoucí práce: Tomáš Komínek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; financování; bakalářské práce; financial analysis; financing; bachelor's theses