FINANČNÁ ANALÝZA SEWS Slovakia, s.r.o - Lehoťák, Milan (2007)
Bakalárska práca hodnotí finančnú situáciu podniku SEWS Slovakia, s.r.o., jej výsledky v daným ekonomicko-finančných ukazovateľoch a porovnanie výsledkov s odvetvím. Cieľom bolo zistiť daný stav a porovnať ho v aplikácii teórie