FINANČNÁ ANALÝZA SEWS Slovakia, s.r.o - Lehoťák, Milan; Lodr, Jakub; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalárska práca hodnotí finančnú situáciu podniku SEWS Slovakia, s.r.o., jej výsledky v daným ekonomicko-finančných ukazovateľoch a porovnanie výsledkov s odvetvím. Cieľom bolo zistiť daný stav a porovnať ho v aplikácii teórie
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses