Program dobrovolnictví v nemocnicích - Černá, Jana (2007)
Práce popisuje Dobrovolnický program ve FN Motol. Může sloužit jako návod pro nemocnice a jiné organizace, kde dobrovolníky nemají, ale uvažují o nich. Dále se zabývá odlištnostmi mezi ziskovým a neziskovým sektorem. Teoretické poznatky jsou doplněny současným fungujícím příkladem ve FN Motol, která je v tomto směru vzorem pro nemocnice v ČR i zahraničí