Program dobrovolnictví v nemocnicích - Černá, Jana; Boukal, Petr, 1962-2022; Ulrich, Břetislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce popisuje Dobrovolnický program ve FN Motol. Může sloužit jako návod pro nemocnice a jiné organizace, kde dobrovolníky nemají, ale uvažují o nich. Dále se zabývá odlištnostmi mezi ziskovým a neziskovým sektorem. Teoretické poznatky jsou doplněny současným fungujícím příkladem ve FN Motol, která je v tomto směru vzorem pro nemocnice v ČR i zahraničí
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: dobrovolnictví; nemocnice; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; voluntarism; hospitals; bachelor's theses