Hospodářské vztahy ČR s Francií s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Dudáková, Tereza (2007)
Práce se soustředí nejprve na charakteristiku francouzského hospodářství, dále se věnuje obchodní výměně mezi ČR a Francií, vzájemným investicím a v závěru komentuje různé přístupy k oboustrannému obchodu z pohledu kulturních odlišností