Hospodářské vztahy ČR s Francií s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Dudáková, Tereza; Müllerová, Františka, 1948-; Kochman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se soustředí nejprve na charakteristiku francouzského hospodářství, dále se věnuje obchodní výměně mezi ČR a Francií, vzájemným investicím a v závěru komentuje různé přístupy k oboustrannému obchodu z pohledu kulturních odlišností
Vedoucí práce: Františka Műllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: kultura; obchod; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Francie; diplomové práce; culture; commerce; France; master's theses