Ekvita v anglickém právu - Zajícová, Eva; Boháček, Martin, 1947-; Poláková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato diplomová práce popisuje vznik a formování ekvity v systému anglického práva, její vzájemné postavení vůči common law, současné použití ekvity a některé její vývojové trendy. Teoretická část této práce je doplněna konkrétními precedenty
Vedoucí práce: Martin Boháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses