Analýza návštěvnosti Galerie Slovanská epopej Alfonse Muchy - Dvorská, Kateřina (2007)
Ve své bakalářské práci na téma Analýza návštěvnosti Galerie Slovanská epopej Alfonse Muchy zhodnocuji návštěvnost této galerie. V teoreticko-metodologické části vymezuji základní pojmy managementu a zamýšlím se nad problematikou kultury. V praktické části posuzuji konkrétní vlivy na návštěvnost této galerie a následně uvádím doporučení a návrhy ke zlepšení stávající situace