Analýza návštěvnosti Galerie Slovanská epopej Alfonse Muchy - Dvorská, Kateřina; Hrůzová, Helena, 1954-; Němcová, Magda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Ve své bakalářské práci na téma Analýza návštěvnosti Galerie Slovanská epopej Alfonse Muchy zhodnocuji návštěvnost této galerie. V teoreticko-metodologické části vymezuji základní pojmy managementu a zamýšlím se nad problematikou kultury. V praktické části posuzuji konkrétní vlivy na návštěvnost této galerie a následně uvádím doporučení a návrhy ke zlepšení stávající situace
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: galerie; kultura; management; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; art galleries; culture; management; bachelor's theses