Rozvojové programy OSN se zaměřením na nejméně rozvinuté země Afriky - Kuřetová, Jana; Němečková, Tereza, 1979-; Borgstrom, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce mapuje hlavní problémy afrických nejméně rozvinutých zemích (LDC) a rozvojové programy OSN, které na tyto problémy reagují. Vedle zhodnocení a kritiky programů je nastíněna zcela odlišná koncepce rozvojových programů, která by měla být účinnější v boji s chudobou v afrických LDC
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses