Systém vzdělávání pro územní finanční orgány - Krajčovičová, Lucie (2007)
Práce analyzuje systém vzdělávání pro územní finanční orgány (finanční úřady a jim nadřízená finanční ředitelství) na základě teoretických poznatků a ankety (hodnocení zaměstnanců). Na základě této analýzy je systém zhodnocen a jsou navrženy případné změny