Systém vzdělávání pro územní finanční orgány - Krajčovičová, Lucie; Šikýř, Martin, 1974-; Špidlenová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce analyzuje systém vzdělávání pro územní finanční orgány (finanční úřady a jim nadřízená finanční ředitelství) na základě teoretických poznatků a ankety (hodnocení zaměstnanců). Na základě této analýzy je systém zhodnocen a jsou navrženy případné změny
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční úřady; bakalářské práce; tax offices; bachelor's theses