Kupní smlouva v mezinárodním obchodě Kupní smlouva v mezinárodním obchodě se zaměřením na konkrétní obchodní případ - Lukovská, Radana; Malý, Josef, 1958-; Hanzlík, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
V dnešní moderní české společnosti již nejsou mezinárodní obchodní vztahy ničím neobvyklým či mimořádným, a proto jsem se ve své diplomové práci rozhodla blíže popsat kupní smlouvu v mezinárodním obchodě. Pochopení významu kupní smlouvy je stěžejním úkolem dobrého obchodování. Mezinárodní kupní smlouva představuje významný právní instrument pro mezinárodní směnu zboží, kterou lze považovat za nejstarší formu hospodářských styků mezi zahraničními subjekty. Je zřejmé, že mezinárodní kupní smlouva má základní význam pro právní úpravu mezinárodního obchodu
Vedoucí práce: Josef Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; international trade; master's theses