Finanční analýza podniku Rodinný pivovar Bernard, a. s. - Hanzlík, Jan (2007)
Práce zaměřená na zhodnocení aktuální výkonnosti podniku a navržení strategie do budoucnosti.Zhodnocení základních ukazatelů finanční analýzy za období od roku 2002 do roku 2005. Zpracováno do přehledných tabulek a grafů doplněných o komentáře a stanoviska