Finanční analýza podniku Rodinný pivovar Bernard, a. s. - Hanzlík, Jan; Lebedzeu, Uladzimir; Zahradník, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce zaměřená na zhodnocení aktuální výkonnosti podniku a navržení strategie do budoucnosti.Zhodnocení základních ukazatelů finanční analýzy za období od roku 2002 do roku 2005. Zpracováno do přehledných tabulek a grafů doplněných o komentáře a stanoviska
Vedoucí práce: Uladzimir Lebedzeu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; finanční analýza; finance; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; financial analysis; finance; bachelor's theses