Analýza sortimentu společnosti Hügli Food s.r.o. - Mudra, Tomáš; Kališová, Libuše, 1947-; Hojgrová, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce analyzuje sortiment české společnosti podnikající v potravinářském průmyslu. Popisuje charakteristiky produktových řad a vlastnosti konkrétních produktů. Hodnotí silné stránky a slabiny sortimentu a navrhuje možnosti k odstranění těchto slabin. Práce dále ukazuje na nové možnosti a příležitosti pro sortiment společnosti a na to, jak je může společnost využít. Práce se věnuje také tzv. privátním značkám, které jsou významnou součástí analyzovaného sortimentu a u nichž lze očekávat v oblasti střední Evropy v budoucnu další rozvoj
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: marketing; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses