Motivácia a stimulácia pracovníkov - Drličková, Lenka; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Diplomová práca je rozdelená do teoretickej a praktickej časti. V rámci teoretickej časti približuje pojmy motivácia a stimulácia. Podáva stručný prehľad základných motivačných teórií a teórií pracovnej motivácie. Ďalej rozoberá druhy stimulov a formy praktík manažmentu ľudských zdrojov, implementáciu stimulačného systému a načrtáva plán prevedeného výskumu. Praktická časť popisuje organizačnú zložku skúmaných kúpeľov, analyzuje výsledky dotazníkového šetrenia spokojnosti zamestnancov a porovnáva medziročnú zmenu výsledkov. Skúma stimulačný systém a jeho zladenie s požiadavkami zamestnancov a zámerom podniku
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses