On-line nástroje pro srovnání cen na internetu - Čapek, Michal (2007)
Práce se bude zabývat aktuálními aplikacemi poskytujícími služby srovnání cen na internetových obchodech. Autor navrhne možnosti vlastního řešení podobné služby