On-line nástroje pro srovnání cen na internetu - Čapek, Michal; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se bude zabývat aktuálními aplikacemi poskytujícími služby srovnání cen na internetových obchodech. Autor navrhne možnosti vlastního řešení podobné služby
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: internet; XML (značkovací jazyk); značkovací jazyky; vyhledávací systémy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; Internet; XML (document markup language); document markup languages; retrieval systems; master's theses