Analýza produkční funkce firmy - Altmanová, Lenka; Hušek, Roman, 1936-2022; Blažek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Produkční funkci lze definovat jako model vstupů a výstupů výrobního procesu. Analyzuje vztah mezi výslednou produkcí a výrobními faktory, tedy vztah mezi maximálním množstvím výstupu-outputu, který je možno vyrobit, a vstupy-inputy, požadovanými k výrobě tohoto výstupu. Produkční funkci lze tedy chápat jako kvantitativní ekonomickou analýzu vzájemné zaměnitelnosti výrobních faktorů a jejich důsledků
Vedoucí práce: Roman Hušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses