Strukturální a lokalizační změny v textilním průmyslu se zaměřením na EU - Zamarski, Tomáš; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Přehled základních informací o vývoji textilního průmyslu ve všech světově důležitých centrech od minulosti až po současnost.Lokalizační determinace textilního průmyslu ve světě s nějvětšími surovinovými základnami. Detailní pohled na vývoj textilu v EU od 60. let 20.století. Současný stav jako výsledek tarifních a netarifních překážek obchodu. Prognóza textilního odvětví v následujících obdobích
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cla; dějiny; prognózy; regiony; textilní vlákna; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tariff; history; forecasting; regions; textile fibres; bachelor's theses