Posouzení nástrojů marketingového mixu se zaměřením na komunikaci ve vybrané firmě - Dvořáková, Lenka; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Autorka v práci rozšiřovala poznatky z bakalářské práce, kde bylo zjišťováno a popisováno fungování nástrojů marketingového mixu v České spořitelně, a. s. Diplomová práce již byla zaměřena především na komunikační mix a zhodnocení jeho fungování. Součástí bylo také provedení dotazníkové šetření
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: marketing; marketingový výzkum; reklama a propagace; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; marketing; marketing research; advertising; master's theses