Nové programovací období Evropské unie - Kolář, Václav (2007)
Práce představuje možnosti, které má Česká republika v souvislosti s čerpáním finančních prostředků z EU v rámci nového programovacího období 2007-2013. V práci jsou popsány dokumenty potřebné k čerpání finančních prostředků, dále konkrétní finanční alokace a oblasti, které budou v novém programovacím období podporovány