Nové programovací období Evropské unie - Kolář, Václav; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce představuje možnosti, které má Česká republika v souvislosti s čerpáním finančních prostředků z EU v rámci nového programovacího období 2007-2013. V práci jsou popsány dokumenty potřebné k čerpání finančních prostředků, dále konkrétní finanční alokace a oblasti, které budou v novém programovacím období podporovány
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: strukturální fondy; zemědělská politika; strukturální politika; politika soudržnosti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; structural funds; agricultural policy; structural adjustment; cohesion policy; master's theses