Kalkulační systém a jeho využití v řízení - Dvořáková, Jana; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Teoretická část diplomové práce je zaměřena na vysvětlení základních kalkulačních pojmů jako je kalkulace, přiřazování nákladů předmětu kalkulace, kalkulace nákladů a ceny, kalkulační systém v užším a širším pojetí. V praktické části je provedena analýza kalkulačního vzorce konkrétního výrobku, aktuálnost kalkulací a v neposlední řadě také kalkulačního systému vybrané společnosti
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: kalkulace nákladů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; cost accounting; master's theses