Nepoctivé praktiky v oblasti investičního bankovnictví - Pavlas, Jaroslav; Musílek, Petr, 1965-; Sobková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
V mé bakalářské práci s názvem „Nepoctivé praktiky v oblasti investičního bankovnictví“ se zabývám problematikou nepoctivých praktik spojených s investováním. Práce je rozdělena do tří kapitol. V první kapitole se zaměřuji především na popis nelegálních činností, konkrétně pyramidového a Ponziho schématu, a rozdílů mezi nimi. Druhá kapitola je zaměřena na klasifikaci podvodů, které nejsou doposud legislativně upraveny. Ve třetí kapitole popisuji na základě vlastní zkušenosti aktuální podvodnou praktiku.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses