Finanční analýza společnosti Maso Jičín, s. r. o. - Turek, Tomáš (2022)
Cílem této bakalářské práce je zpracování finanční analýzy společnosti Maso Jičín, s. r. o. za období 2015-2019 pomocí veřejně dostupných informací. Práce se skládá ze dvou částí. Metodická část vysvětluje pojmy, postupy a ukazatele finanční analýzy. V následující praktické části jsou tyto poznatky aplikovány na hlavní podnik, tři konkurenty a odvětví CZ – NACE 10.1. Práce je zakončena závěrečným zhodnocením a uvedením doporučení pro budoucnost.