Finanční analýza společnosti Eutech, a. s. - Brachtlová, Gabriela (2022)
Tato práce se zabývá finanční analýzou, zhodnocením finanční situace a jejího vývoje u společnosti EUTECH akciová společnost v období 2015–2019. Data, s kterými se v této práci pracuje, byla získána z veřejně dostupných zdrojů. Metodická a aplikační část jsou v práci propojeny, tedy nejdříve je popsána daná problematika teoreticky a hned poté je prakticky aplikována na dané společnosti, případně její konkurenci a odvětví. V závěru jsou shrnuty jednotlivé výstupy analýzy a je z nich vyvozeno zhodnocení společnosti.