Finanční analýza společnosti Eutech, a. s. - Brachtlová, Gabriela; Dufková, Eva; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato práce se zabývá finanční analýzou, zhodnocením finanční situace a jejího vývoje u společnosti EUTECH akciová společnost v období 2015–2019. Data, s kterými se v této práci pracuje, byla získána z veřejně dostupných zdrojů. Metodická a aplikační část jsou v práci propojeny, tedy nejdříve je popsána daná problematika teoreticky a hned poté je prakticky aplikována na dané společnosti, případně její konkurenci a odvětví. V závěru jsou shrnuty jednotlivé výstupy analýzy a je z nich vyvozeno zhodnocení společnosti.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses